DOCUMENTACIÓ NECESSARIA
 

Sempre que vingueu a la consulta, cal que porteu la vostra Targeta Sanitària Individual (TIS).

En cas que disposeu d’informes que considereu rellevants pel vostre procés també els podeu aportar.

Si es una primera visita, el personal de recepció us demanarà el full de derivació (volant) i recollirà les vostres dades personals, us lliurarà també el full d’informació i consentiment per signar-ho, aquest document de protecció de dades ens permet gestionar les seves dades administratives durant el seu tractament.

HORARI D’ATENCIÓ

  • De Dilluns a Dijous, de 9h a 18h.
  • Divendres, de 9h a 15h.

QUÉ FER PER VISITAR-SE AL CSMA

El CSMA Horta i CSMA Guinardó d’atenció especialitzada ambulatòria i de suport a l’atenció primària de salut, en els que els professionals que hi treballen mantenen una estreta relació amb els professionals de les àrees bàsiques de salut del districte d’Horta Guinardó. Per tant, per demanar visita caldrà adreçar-se al metge de família perquè faci una primera valoració del cas i derivació, si és necessari, al servei especialitzat per programar un dia i hora de visita.

Si heu requerit assistència hospitalària, seran els professionals del mateix hospital on ha estat ingressat els que es coordinaran amb els nostres serveis de salut mental i conjuntament programarem un dia i hora de visita.

Si mai heu estat atès al nostre servei de salut mental i precisa una atenció urgent, s’haurà d’adreçar al servei d’urgències de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron i Hospital de Sant Pau.

Mapa de la zona on el CSMA Horta-Guinardó pot atendre pacients. Fer clic a les noestres localitzacions per veure més informació.

CSMA Horta CSMA Guinardo i CSMA Guinardo-2

CSMA Horta

El CSMA Horta realitza una atenció especialitzada en psiquiatria i salut mental en regim ambulatori a població major de 18 anys, residents al Districte d’Horta Guinardó i que tenen la seva Àrea Bàsica de Salut a:

  • ABS 7D Horta
  • ABS 7E Vall Hebrón—Sant Rafael
  • ABS 7F Lisboa
  • ABS 7C El Carmel

CSMA Guinardo i CSMA Guinardo-2

El CSMA Guinardó realitza una atenció especialitzada en psiquiatria i salut mental en regim ambulatori a població major de 18 anys, residents al Districte d’Horta Guinardó i que tenen la seva Àrea Bàsica de Salut a:

  • ABS 7A Sanllehy
  • EAP 7B Sardenya
  • ABS 7G Baix Guinardó